UUDIS-
RAKENTAMINEN

Yksi päätoimialamme on uudisrakentaminen. Rakennamme kaikkea omakotitaloista suurempiinkin kohteisiin.

Betoni-
RAKENTAMINEN

Rakennamme paikallavalamalla perustukset, alapohjat, ulkotasot, kellarikerrokset, holvit ja erilaiset kantavat teräsbetonirakenteet.

Valumenetelmässä käytetään patentoitua muottielementtijärjestelmää, joka valmistetaan etukäteen rakennus- ja/tai rakennesuunnitelmien pohjalta.

Muottielementit suunnitellaan täysin rakennuksen perustusten muodon mukaan. Tämän jälkeen toimitamme muottielementit työmaalle ja asennusryhmämme huolehtii nopeasta asennuksesta. Tuloksena ovat mittatarkat perustukset, joista on helppo lähteä jatkamaan työtä.

TB-rakenteet raudoitetaan perinteisellä tavalla vaaka- ja pystyteräksillä rakennesuunnitelmien mukaisesti. Lämpöeristettyjen teräsbetonirakenteiden, kuten ulkoseinien ja perustuksien muottielementeissä on valmiiksi kiinni sidottu 100-200mm XPS eriste.

KORJAUS-RAKENTAMINEN

Teemme saneerauksia taloyhtiöihin, teollisuuskohteisiin sekä pienempiin kohteisiin. Edustamme suomalaisia, laadukkaita ja energiatehokkaita Lammin ikkunoita ja ovia, jotka sopivat niin uudisrakentamiseen kuin remontointiin. Meiltä saat ikkunat ja ovet ”avaimet käteen” -palveluna.

Eteläkatu 5 A
53500 Lappeenranta

+358  45 2730 200

Y-tunnus 3176033-6